Tuin aanleggen

Paul Swinkels - Hovenier Mierlo - Aanleg - Mediterrane Tuin

Uw Tuin aanleggen

Het aanleggen van een tuin is voor veel van onze klanten een grote ingreep waarbij veelal beslissingen gemaakt moeten worden voor een langere periode. Het is dan ook van belang om bij het aanleggen van een tuin te starten met een persoonlijk gesprek om al uw wensen te inventariseren zodat de nieuwe tuin aansluit op uw wensen.

Op basis van deze inventarisatie wordt een ontwerp gemaakt. Na goedkeuring van het ontwerp kunnen de werkzaamheden in uitvoering genomen worden. Op basis van uw wensen kunnen wij de gehele uitvoering voor u uit handen nemen. Hierbij staat het realiseren van kwaliteit en een goede communicatie met de opdrachtgever centraal. Wij zijn er immers voor om uw tuin conform uw wensen te maken zodat u er jarenlang van kunt genieten.

Als u zelf ook groene vingers heeft is het uiteraard mogelijk alle of een gedeelte van de werkzaamheden zelf uit te voeren. Dit kan in overleg afgestemd worden.

De werkzaamheden die wij onder andere voor u uit kunnen voeren omvatten:

Paul Swinkels - Hovenier - Mierlo - Vlonder - Tegels - Bloembakken

Buiten deze werkzaamheden zijn er nog vele mogelijkheden. Als u uw tuin aan wilt laten leggen of wilt renoveren verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Tijdens een vrijblijvende afspraak kunnen alle mogelijkheden nader toegelicht worden.