Tuin onderhouden

Paul Swinkels - Onderhoud - Blad ruimen - Helmond

Tuin onderhouden

Uw tuin onderhouden is natuurlijk zeer belangrijk en zet de laatste puntjes op de i.

Van een goed onderhouden tuin kunt u extra genieten.

Na de aanleg van uw tuin is het noodzakelijk om goed onderhoud te plegen zodat het gewenste eindbeeld wordt bereikt en behouden blijft. Als u zich geen zorgen wilt maken over het onderhoud is het aan te raden om dit door een vakman te laten doen. Wij kunnen al uw onderhoudswerkzaamheden uit handen nemen zodat uw tuin er het jaarrond verzorg bij ligt, u er geen werk mee heeft en er optimaal van kunt genieten.

Natuurlijk zijn er veel mensen die zelf “groene” vingers hebben en graag werken en vertoeven in de tuin. Wij kunnen assisteren bij uw werkzaamheden door oa. specialistische en/of arbeidsintensieve werkzaamheden voor u uit te voeren. In overleg kan dit eenmalig of meerdere malen per jaar.

Veel specialistische of arbeidsintensieve werkzaamheden die wij een- of meerdere malen per jaar voor diverse klanten uitvoeren zijn:

Paul Swinkels - Hovenier - Home - Hagen snoeien - Weert

Vrijkomend materiaal wordt door ons verzameld en afgevoerd zodat u ook hier geen omkijken meer naar heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak maken dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.