Hovenier Brandevoort

Paul Swinkels - Home - Boomverzorging

Vakkundige Hovenier Brandevoort: voor uw boomverzorging & grondwerk

Zoekt u een vakkundige hovenier in Brandevoort en omgeving voor uw boomverzorging en grondwerk? Paul Swinkels helpt u graag verder! Wij verzorgen eveneens professioneel snoeiwerk in Brandevoort en voeren uw houtafval af.

Boomverzorging

Een boom is een aanwinst voor uw tuin. Hij bloeit mooi en geeft uw tuin een ruimtelijke aanblik. Maar uw boom kan te groot worden voor uw tuin. Met als gevolg dat uw boom verwijderd moet worden uit uw tuin in Brandevoort. Boomverwijdering is onderdeel van professionele boomverzorging. Onze hoveniers vellen uw boom en zorgen voor een minimale schade. Omdat wij veel ervaring hiermee hebben, zorgen wij voor zo min mogelijk houtafval. En onze hoveniers klimmen in uw boom om deze in delen naar beneden toe te verwijderen.

Snoeien - Hovenier Brandevoort

Snoeien is eveneens een onderdeel van boomverzorging van Paul Swinkels. Hierdoor heeft u grip op de groei van uw boom. Met behulp van diverse technieken dragen we bij aan de gezondheid van uw boom, waardoor problemen voorkomen worden. Laaghangende takken snoeien we natuurlijk ook!

Grondwerken

Voor al uw grondwerk in Brandevoort kunt u ook bij ons terecht. Met onze compacte machines zorgt de hovenier ervoor dat uw grondwerk snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan de verwijdering van beplanting, bomen en gras. We graven sleuven voor kabels, riolering en beregening. Ook graven we uw aanbouw uit en cunnetten voor de bestrating en vijvers. Tevens spitten we uw tuin en voeren uw houtafval af.

Paul Swinkels - Hovenier - Home - Hagen snoeien - Weert
Paul Swinkels - Hovenier - Containers - Carrier

Afvoeren van houtafval

Wij voeren het houtafval af dat vrijkomt bij het snoeien. Hiervoor gebruiken we een houtversnipperaar met een breedte van 78 cm. Door de geringe breedte, kunnen we deze machine ook in uw tuin in Brandevoort gebruiken. Op deze manier worden takken efficiënt en kostenbesparend afgevoerd. U kunt deze houtsnippers tevens in uw eigen tuin gebruiken. Niet versnipperd hout dient als kachelhout. De boomstronk frezen we weg of wordt verwijderd. Benieuwd wat we voor uw tuin kunnen betekenen? Informeer naar onze mogelijkheden!