Hovenier Mierlo

Paul Swinkels - Hovenier Mierlo - Aanleg Tuin - Brandevoort

Hovenier Mierlo voor uw tuinverzorging

Bent u op zoek naar een hovenier in Mierlo voor uw tuinaanleg en tuinonderhoud? Schakel dan Paul Swinkels in! Dé hovenier in Helmond die gespecialiseerd is in tuinaanleg, tuinonderhoud, boomverzorging en grondwerken. Paul Swinkels runt sinds 2005 zijn eigen bedrijf in onder andere tuinaanleg en tuinonderhoud.

Tuinaanleg

De tuinaanleg is een flinke klus, omdat er keuzes gemaakt worden die voor een langere periode gelden. U bent natuurlijk op zoek naar een hovenier die uw wensen verwezenlijkt, zodat u kunt genieten van uw tuin. Een persoonlijk gesprek is hierin de eerste stap. In dit gesprek zoeken we samen naar de mogelijkheden voor tuinaanleg die aansluit op uw wensen. Vervolgens maken we een ontwerp en ontvangt u de offerte. Wanneer dit naar wens is, voeren we de afgesproken werkzaamheden voor uw tuin in Mierlo uit.

Kwalitatief tuinonderhoud - Hovenier Mierlo

Zoekt u een hovenier in Mierlo die snel, nauwkeurig en efficiënt werkt? Dan huurt u Paul Swinkels in! Wij nemen onze eigen materialen mee en bieden hierdoor kwaliteit. Een vast team van onderaannemers en leveranciers verhoogt de kwaliteit van uw tuinaanleg en tuinonderhoud. We zoeken de best passende vakman uit voor uw klus. Wilt u weten hoe u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin? Neem dan contact met ons op!

Tuinonderhoud, wat houdt dat in?

Onze hoveniers verwijderen het bestaande groen, bestratingen, bouwkundige elementen. Ook voeren we het afval af. Daarnaast voeren we grondwerkzaamheden uit, leggen kabels en leidingen aan voor de tuinverlichting, installeren uw ondergrondse beregening en we bemesten de plantvakken en gazons. Tevens brengen we beplanting en graszoden aan en zaaien uw gazon in Mierlo in.

Paul Swinkels - Hovenier Mierlo - Aanleg Tuin - Brandevoort
Paul Swinkels - Hovenier - Gezellige tuin - Mierlo

Paul Swinkels tuinonderhoudsservice

Ook het hele jaar door genieten van uw tuin in Mierlo? Dat kan met onze tuinonderhoudsservice! Wij nemen alle onderhoudswerkzaamheden uit handen. U hoeft alleen maar te genieten van uw tuin. Want wij voeren alle specialistische en arbeidsintensieve werkzaamheden uit. Of dit eenmalig is of meerdere keren per jaar. Wij maaien uw gazon, wij verticuteren uw grasveld met een verticuteermachine en wij zaaien en bemesten grasvelden. Daarnaast snoeien wij hagen, coniferen en beplanting, wij vellen bomen en tevens vegen wij opritten en ruimen blad met veel plezier.