Over ons

Paul Swinkels - Hovenier - Rooien minigraver - Dierdonk

Paul Swinkels

Wij zijn een jong en dynamisch hoveniersbedrijf wat gestart is vanuit onze hobby voor tuinieren! Ik, Paul Swinkels, heb het bedrijf gestart vanuit mijn hobby voor tuinieren en belangstelling voor machines en mijn vakantiebaan bij een tuincentrum. Hiervandaan ben ik na de MAVO gestart met de opleiding tot vakbekwaam hovenier op het AOC te Breda. Na het behalen van het diploma (Vakbekwaam hovenier) heb ik de studie Tuin en landschapsmanagement op de HAS te Den Bosch gevolgd. In 2005 heb ik deze afgerond en ben gaan werken als werkvoorbereider/ calculator bij een bedrijf wat zich bezig houdt met landschapsinrichting in de breedste zin van het woord. Deze functie heb ik verschillende jaren gecombineerd met het runnen van mijn eigen hoveniersbedrijf.

Op 01 januari 2018 heb ik besloten mij volledig te gaan richten op het hoveniersbedrijf. Mijn vrouw, Willianne Swinkels, was al langere tijd volledig werkzaamheden voor het hoveniersbedrijf en deed met name de onderhoudswerkzaamheden.

Vanaf 2018 hebben we besloten alle werkzaamheden samen uit te gaan voeren. We hebben hiervoor geinvesteerd in de benodigde machines en gereedschappen zodat we alles in eigen beheer uit kunnen voeren.  

Ons doel is dan ook om onze opdrachtgevers te ontzorgen. Wij hechten veel waarde aan het leveren van kwaliteit. Hiermee zorgen we voor tevreden klanten en langdurige relaties.  

Wij denken graag met u mee

Kunt u niet wachten totdat een uw tuin door een echte hovenier onder handen wordt genomen? Dan bent u vast benieuwd op welke wijze Paul Swinkels Hoveniers uw tuin aanpakt!

Elke droom begint met een plan, dat is voor uw tuin niet anders. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij samen de logische stappen zetten om tot een gedegen tuinplan te komen.