Diensten

Bestrating

Mooie bestrating zorgt direct voor de beste eerste indruk van uw woning/bedrijfspand. Wij zijn al jaren regionaal actief in deze branche in de omgeving van Mierlo, Helmond en Eindhoven. Bij ons bent u op het juiste adres voor de mooiste bestrating met zowel hardsteen als met natuursteen. Ook voor alle bijbehorende grondwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Paul Swinkels - Hoveniersbedrijf - Tuinaanleg - Weert
Paul Swinkels - Aanleg - Lucia School - Mierlo

Boomverzorging

Een boom wordt vaak geplant om dieptewerking in een tuin te krijgen, voor de bloeiwijze of voor de mooie herfstkleuren. Veel bomen worden helaas naar verloop van tijd vaak te groot voor een tuin waardoor ze verwijderd moeten worden. Vanwege de standplaats van de bomen kan vellen een moeilijke klus worden. Uiteraard kunt u dit zelf doen alleen is het vaak een moeilijke klus als u dit niet regelmatig doet en kan het snel gevaar en schade opleveren.

Grondwerken

Ook voor het maken van kleinschalige grondwerken kunt u bij ons terecht. Bij het aanleggen van tuinen is grondwerk een belangrijke factor. Omdat de beschikbare ruimte vaak een probleem is hebben wij voor de kleinschalige grondwerkzaamheden zelf geinvesteerd in de noodzakelijke machines. Hierdoor kunnen we dit in eigen beheer uitvoeren.

Paul Swinkels - Home - Grondwerk - Giant
Paul Swinkels - Hovenier - Pergola - Helmond

Tuin aanleggen

Het aanleggen van een tuin is voor veel van onze klanten een grote ingreep waarbij veelal beslissingen gemaakt moeten worden voor een langere periode. Het is dan ook van belang om bij het aanleggen van een tuin te starten met een persoonlijk gesprek om al uw wensen te inventariseren zodat de nieuwe tuin aansluit op uw wensen.

Tuin onderhouden

Na de aanleg van uw tuin is het noodzakelijk om goed onderhoud te plegen zodat het gewenste eindbeeld wordt bereikt en behouden blijft. Als u zich geen zorgen wilt maken over het onderhoud is het aan te raden om dit door een vakman te laten doen. Wij kunnen al uw onderhoudswerkzaamheden uit handen nemen zodat uw tuin er het jaarrond verzorg bij ligt, u er geen werk mee heeft en er optimaal van kunt genieten.

Paul Swinkels - Onderhoud - Blad ruimen - Helmond